Virtual Datacenter

Opnå alle fordelene ved egen infrastruktur uden at skulle udskifte en eneste disk. Med et Virtual Datacenter får du dit eget datacenter, hvor du kan administrere din egen infrastruktur.
Læs mere

 Hvad er fordelen ved et Virtual Datacenter?

Fuld adgang

Du får dit eget login til WMware vSphere, hvorfra du kan oprette, nedlægge eller overvåge dine Servere. Tilføj mere RAM, CPU eller disk til dine enkelte Servere, du har fuld kontrol på samme måde som hvis du hostede dine egne fysiske Servere i et datacenter.

Med et Virtual Datacenter slipper du for omkostningstunge investeringer i hardware – vi varetager den underliggende hardware og opgraderer løbende de hosts, SAN og netværk som udgør dit datacenter. På denne måde undgår du at tage i datacenteret og varetage almindeligt vedligehold, udskiftning af diske og opgradering af eksisterende Servere.

Hosts3x Lenovo SD530
CPU’erXeon Gold 6134 (8 cores, 3.2GHz)
RAM3x 256GB
Netværk2x 10G pr. Host
VLANMulighed for flere netværk (VLAN)
StorageEfter ønske
BackupVeeam / Rubrik / TSM efter forbrug
ForbindelseSite-to-Site / Sort Fiber / MPLS
SLAPlatinum SLA
Tilgængelig RAM512GB
N

Eget VDOM

Du får dit eget område på vores fortinet firewall. Her administrerer du selv IP-adresser og porte til dine Servere. Vi tilbyder dig ligeledes dit eget IP-range, så du kan delegere offentlige IP-adresser til dine tjenester.

N

Tiered Storage

Du styrer selv hvilken tier af storage dine diske skal benytte. Du kan veksle mellem tier 1 SSD Storage baseret på anerkendt DELL EMC-hardware, eller det mere kosteffektive tier 2 og 3 storage til de tjenester der ikke kræver det hurtigste storage.

N

Fuld kontrol med backup

Med VEEAM-backup administrer du selv backupjobs for alle dine tjenester og servere. Du har direkte adgang til VEEAM-konsollen fra din jump-host.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.