Driftsinformation

Her finder du driftsinformation om planlagte og akutte driftsforstyrrelser for Hostingkompagniets systemer.

Hos Hostingkompagniet bestræber vi os på at levere varslinger om planlagt driftsarbejde i så god tid som muligt. Hvis du ønsker at få meddelelser af betydning for dig på mobilen, kan du med fordel tilmelde dit mobilnr. nederst på siden.

 

 

 

 

Planlagt driftarbejde

Dato: 03-01-2019 | Skrevet af Patrick Hygom

I morgen, 4 januar 2019, vil der blive udført service på Hostingkompagniet’s mailservere. Servicen vil blive udført i tidsrummet 21.00 til 23.00. I dette tidsrum kan der opleves ustabil adgang til din mailboks.

Vi beklager de eventuelle gener det må have for dig

 

Planlagt driftarbejde

Dato: 27-09-2018 | Skrevet af Patrick Hygom

Vi opdaterer firewall clusteret igen, efter vi måtte afbryde det sidste opgraderingsforsøg. Der vil derfor være et planlagt driftsvindue lørdag d. 13. oktober 2018 kl. 23:59 – søndag d. 14. oktober 2018 kl: 04:00.

Det vurderes, at der vil være en høj sandsynlighed for forstyrrelser på RDP, VPN og klient-forbindelser til vores servere i dette tidsrum.

Planlagt driftarbejde

Dato: 14-08-2018 | Skrevet af Patrick Hygom

Opgradering af firewall cluster og omkonfigurering. Vi opgraderer vores Fortigate firewall cluster for at rette fejl og få nye features. I forbindelse med opgraderingen laver vi også rettelser i den globale konfigurationen.

Selve driftsvinduet åbner søndag den 2. september 2018 kl. 00.01 og lukker igen 2. september 2018 kl. 04.00.

Der kan opleves forbindelsesproblemer til Hostingkompagniets platform i denne periode.

Vil du underettes direkte på SMS?

Indtast dine personlige kontaktoplysninger i felterne nedenfor og tryk tilmeld. Så modtager du varslinger om driftforstyrrelser, der kan påvirke dig.

Oplever du problemer?

Hvis du oplever problemer med en tjeneste fra Hostingkompagniet, som ikke fremgår som planlagt eller akut driftsarbejde, kan du kontakte vores support direkte.