Virus- & spamfilter

Har du et overblik over IT-sikkerheden i din virksomhed? Læs mere om hvordan vi kan beskytte din forretning.
Scroll down
Bliv ringet opEt hurtigt spørgsmål? Chat med os!
> IT-sikkerhed

Hosted virus & spamfilter

Et aktivt virus & spamfilter kan fjerne op til 98% af alt uønsket post, dette er ikke kun en befrielse fra oprydning i indbakken, det er også en solid investering i virksomhedens it-sikkerhed. I dag indledes mange tilfældige og målrettede angreb på virksomheder via e-mail, da man som bruger af e-mail, er afhængig af læse og besvare sin post hver dag.

Bedre sikkerhed

Med Hosted Virus og Spamfilter kan du hurtigt eliminere en stor del af risikoen for infektion af virksomhedens computere eller misbrug for ansattes identitet. E-mails der indeholder malware eller links til phishing-sites bliver aktivt filtreret fra, så dine medarbejdere igen kan stole på indholdet af mails i indbakken.

9

Hurtigt og effektivt implementering

Et Hosted virus & spamfilter er hurtigt og nemt at implementere. Det inkluderer alle mailadresser i et enkelt domæne, så trafikken skal blot ledes igennem filteret før det virker.

Billig og effektiv præventiv beskyttelse

Den bedste beskyttelse agerer præventivt og forhindrer inficering eller misbrug. Et Hosted Virus & Spamfilter fjerner malware & phishingmails inden de når modtager.
s

Ungå blacklisting

Udgående spam kan være et alvorligt problem. Kompromitterede konti der sender spam ud via virksomhedens mailserver, kan få din virksomhed blacklistet og gøre det yderst vanskeligt at kommunikerer med dine kunder og samarbejdspartnere.

Endpoint Protection

Den næste generation af beskyttelse direkte på din computer.

Firewall & Netværk

Effektiv monitorering og beskyttelse af dine netværk på kontoret eller mellem lokationer.

Virus & Spamfilter

Filtrering af uønskede mails og beskyttelse mod deleing af virus via e-mail.

Remote Backup

Backup af dine data til ekstern lokation sikrer dine data ved tyveri eller brand.

Få et tilbud tilsendt

Fortæl os lidt om hvem i er, så sender vi dig et tilbud.

Kontakt salg på +45 88 88 70 00

Har du spørgsmål?

Har du behov for hjælp eller behov for en større løsning? Send os en email [email protected] eller ring til os på +45 88 88 70 00. Du kan også kontakte vores support for tekniske spørgsmål.