Partnere

Zitcom A/S

Hostingkompagniet og Zitcom har indgået et visionært, strategisk samarbejde, som sikrer IT-kunder det mest vigtige: Størst mulig sikkerhed og den bedst mulige service.
Det nyetablerede partnerskab bygger på en simpel, men virksom opskrift; at forene virksomheders styrker, spidsfokusere kompetencer og tænke i kunders behov – alt med afsæt i tillid som grundingrediens.

NaviWorld

Hostingkompagniet og NaviWorld arbejder tæt sammen om Hosted Dynamics NAV løsninger. Hvor NaviWorld som erfaren ERP-leverandør leverer solide løsninger inden for især Microsoft Dynamics NAV og Business Intelligence.

Heimdal Security

Sammen med Heimdal Security leverer Hostingkompagniet proaktiv cybersikkerhedsløsninger til dansk erhvervsliv. Heimdal Securitys produkter har stor fokus på det nordiske marked, hvilket betyder der agereres hurtigt på nye trusler rettet mod specielt danske virksomheder.

Uniconta

Erik Damgaards nye, lynhurtige cloud-baserede økonomisystem. Understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Uniconta har et indbygget konverteringsværktøj, der sikrer nem og sikker overførsel af jeres data til Uniconta, hvis man skifter fra fx. Microsoft Dynamics C5, NAV, e-conomic eller eCtrl.

 

KeyBalance

Har du styr på din virksomheds DNA? KeyBalance er et solidt ERP system, der rummer alle virksomheder fordi vi skræddersyer vores software til din virksomhed. KeyBalance kører både på pc og smartphone. Således har du dit ERP system med i lommen.