Netværk & Firewall

Vi leverer hele netværksløsninger til små- og mellemstore virksomheder.
Læs mere

Det bedste netværk til prisen

Ved at købe dit udstyr, opsætning og support i en samlet løsning, kan du spare dig selv for en masse tid og bøvl. Vores netværksspecialister har mange års erfaring med opsætning af netværk i alle størrelser.

Vi sikrer din firewall og sørger for, at der er internet i samtlige tilslutninger og rigeligt med kapacitet til produktion og gæster på dine access points.

N

Højtydende netværk

Vi sikrer dig det bedst mulige ydelse på dit interne netværk, så der er rigeligt med kapacitet til produktion og gæster.

N

Overvågning

Vi overvåger netværket og får besked, hvis enkelte enheder står af eller din VPN-forbindelse svigter.

N

Sikkerhed i netværket

Vi giver dig muligheden for, at aktivere de seneste sikkerhedsfunktioner på dit netværk. 

For at lave den mest idéelle løsning til dig, skal vi vide lidt om dine ønsker og behov. Er du i tvivl om, hvad du har brug for, tager vi gerne et uforpligtende møde med henblik på at lave en konkret vurdering. 

Ønsker du at høre mere?

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.