Vi tilbyder dig en moderne desktop-oplevelse, der bygger på Microsoft 365. Vi kalder det Manged Desktop og med denne løsning samler vi alle dine programmer, brugere og data i skyen.

Managed Desktop er løsningen til dig, som ønsker at varetage alt din IT fra et enkelt dashboard i skyen og måske integrere med eksisterende systemer eller eget Active Directory.

Managed Desktop bygger på Microsoft 365 og giver dig adgang til Office 365, Microsoft Intune og Microsoft Mobility + Security. Med disse værktøjer bygger vi en fuldendt produktionsplatform, der omfatter alle dine enheder og systemer.

Fordele

N

Altid den seneste udgave af Office-pakken

N

5 licenser til Office-pakken per bruger

N

50 GB til mails, kalender og kontaker per bruger

N

1 TB lagringsplads i skyen per bruger

N

1 TB backup af alle dine data i Office 365

N

Fri adgang til vores helpdesk

N

Et enkelt login til dine programmer

N

Administration af alle dine enheder

N

Avanceret beskyttelse af din computer

N

Automatisk opsætning og onboarding af brugere

Ønsker du at høre mere?

Windows 10 Enterprise

Den sikreste Windows platform nogensinde med indbygget sikkerhed. Med indbyggede sikkerhedværktøjer så som Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP), får du den bedste native beskyttelse på alle dine Windows enheder. Tving kryptering af dine diske og forhindrer tab af data ved tyveri.

Dit kontor med overalt

Alle de kendte apps fra Office-pakken på alle dine enheder. Du får 5 licenser til Office-pakken, så du kan installere Outlook, Word, Excel og PowerPoint på alle dine enheder. Foruden de gængse Office apps, har du også adgang til Office online, hvis du sidder på befinder dig på enhed bedst betjent via Browser.

i

Alle dine filer og dokumenter lige ved hånden

Med dine filer i skyen kan du hurtigt og nemt tilgå alle dine filer og dokumenter på alle dine enheder. Arbejd online eller offline med OneDrive synkronisering kan du arkivere dine vigtigste filer lokalt, så du kan arbejde offline når du rejser.

Teams optimerer din kommunikation

Koordinér samarbejde på tværs af organisationen med Microsoft Teams.

Microsoft Teams er samarbejdsværktøjet der samler, kommunikation, filer, og teams i et enkelt program og gør det nemt at samles flere personer om en enkelt opgave og dele filer og dokumenter der er relevante for projektet.

Med Teams i Office-pakken få et klart overblik over alt din kommunikation og du kan dele data med udvalgte brugere både internt og eksternt i organisationen.

Teams er et af Microsoft strategiske produkter, når det gælder: deling af data, chat, videomøder og overblik over projektgruppers samlede kommunikation.

Med i Teams er der også mulighed for telefoni, hvor Hostingkompagniet kan levere en fuld funktionsdygtig PBX med callflow og de funktioner der i dag, findes i de bedste telefoniløsninger.

Mail når det er bedst

Del kontakter, kalendere og dokumenter med dine kolleger og samarbejdspartnere. Med Microsoft Outlook og Exchange kan du synkronisere dine mails, kontakter og kalendere på tværs af alle dine enheder, så altid har det fulde overblik over alle de vigtigste mails og gøremål.

Vi gør compliance overskueligt

Avancerede administrative værktøjer, holder din arbejdsstyrke beskæftiget og dine data sikret på tværs af alle dine enheder. Med compliance policies og conditional access mindsker du sandsynligheden for datalæk og inficerede enheder. Med Zero-Touch Deployment kan du hurtigt onboarde eller videredistribuere enheder internt i virksomheden.

Alle dine apps på alle dine enheder

Fungerer dine apps kun i Microsoft Windows miljø’er kan du hurtigt starte en Windows Virtual Desktop på din fortrukne enhed og forsætte dit arbejde, uanset hvor du befinder dig.

N

GDPR er en del af pakken

Indbyggede funktioner og værktøjer til overholdelse af GDPR, heriblandt indbygget end-to-end mailkryptering og avancerede søgeværktøjer, der hurtigt identificerer personfølsomme oplysninger, kreditkort, pas og sygesikring på tværs af mails og arkiver for hele organisationen.

}

Gør hverdagen nemmere

Et enkelt login til alle dine systemer, enheder og programmer, der bygger på din unikke identitet – hverdagen kan være kompliceret nok i forvejen, med Single-Sign-On og To-Faktor Validering kan du forenkle din forretningsgang og styrke din sikkerhed.

Udnyt dine data bedre

Integration med Power BI sikrer dig effektiv udnyttelse af data den indsamlet. Byg dashboards der understøtter din forretning, sikkerhed eller brugeradfærd, og udnyt den indsamlede viden til at forbedre din forretningsgang, sikkerhed og procedurer.