IT-support

Den bedste hjælp er kun et opkald væk.

Få effektiv support til hverdagens problemer. Med IT-support fra Hostingkompagniet får du din egen eksterne itafdeling, der hjælper dig med alle dine problemstillinger. Vi hjælper dig direkte på din egen computer via TeamViewer når du ringer.

 

Scroll down
Bliv ringet opEt hurtigt spørgsmål? Chat med os!

Hvad er outsourced IT-support?

Med IT-support fra Hostingkompagniet får du en ekstern IT-afdeling og adgang til et hold af specialister inden for Windows, Mac, netværk, backup og servere, som sidder klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere med hverdagens problemer.

Fordelen ved egen IT-afdeling

Slip for besværet med at løse komplekse IT-problemer. Lad Hostingkompagniet løse dine problemer effektivt, så du kan fokusere på det som er vigtigt for dig og din virksomhed. Vi er specialister i at isolere og fejlsøge til roden af problemet, så du få løst dit problem hurtigt og effektivt.

Progressiv it-support

Den bedste hjælp er den som forhindrer problemerne fremadrettet. Hostingkompagniet har mange års erfaring med it-løsninger af forskellige art. Vi kan derfor hurtigt se, hvis forbedringer kan implementeres og problemer forhindres

Vi sidder klar

Med et direkte nummer til vores support kan du ringe eller skrive når behovet opstår.

Hjælp direkte på din computer

Vi hjælper dig med at løse problemer direkte på din PC eller Mac.
}

Hurtig fejlretning

Vores erfarne specialister løser dine problemer hurtigt og effektivt.

Få et tilbud tilsendt

Fortæl os lidt om hvem i er, så sender vi dig et tilbud.

Kontakt salg på +45 88 88 70 00

Har du spørgsmål?

Har du behov for hjælp eller behov for en større løsning? Send os en email [email protected] eller ring til os på +45 88 88 70 00. Du kan også kontakte vores support for tekniske spørgsmål.