IT-Sikkerhed

Vi hjælper dig med at opnå det rette sikkerhedsniveau, der beskytter dine vigtigste data og applikationer og understøtter din forretning.
Læs mere

Lad os hjælpe hvor du ikke selv kan.

IT-sikkerhed dækker over mange forskellige områder i en typisk virksomhed. Vi hjælper dig med at opnå det ønskede sikkerhedsniveau, på tværs af alle systemer og enheder, så dine data altid er sikret.

Forebyggende

Forebyggende beskyttelse minimerer dine angrebsvinkler og forhindrer angreb der benytter kendte sårbarheder.

N

Netværk og firewall.

N

Sikrede end-to-end forbindelser.

N

Effektiv virus- og spamfiltrering.

Aktivt

Aktiv beskyttelse overvåger mistænkelig adfærd på dine enheder og fjerner aktivt skadelig malware fra dine computere og enheder.

N

Patch- og software updates.

N

Aktiv overvågning af systemer og enheder.

N

Aktiv fjernelse af skadelig malware.

Backup and Recovery

Backup og recovery sørger for, at du altid har den seneste version af en fil eller et dokument, hvis skaden allerede er sket.

N

Filbackup af alle dine data.

N

Snapshot backup af dine servere eller klienter.

N

Backup af alle dine data i Office 365.

Ønsker du at høre mere?

Forebyggende sikkerhed kan være den billigste

 

Fjern alle de lavthængende frugter med ordentlige og forebyggende sikkerhedsløsninger.

Gør du arbejdet besværligt, gør du det også mindre attraktivt. De mest udbredte angreb rammer bredt og derfor kan du, eliminere en stor del af risikoen for angreb, med simple forebyggende løsninger.

Lad os finde det rigtige sikkerhedsniveau sammen

Dit sikkerhedsniveau skal forhindre uautoriseret adgang til din filer og systemer, men ikke dine medarbejdere i at udføre deres arbejde effektivt.

Vi afdækker behovet for sikkerhed på dine forretningskritiske data og applikationer og udarbejder en passende løsning, der tilgodeser dine behov for fleksibilitet og sikkerhed.

 

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.