Hosting

Lad os varetage drift og vedligehold af din infrastruktur eller specifikke Servere. Vi drifter dine Servere i vores ISO 27001 certificerede datacenter i Danmark.
Læs mere

Hvad er fordelen ved outsourced Hosting?

Virtual Desktop

Et skrivebord du kan tilgå fra alle dine enheder optimeret Office 365. Med Virtual Desktop skal du kun bruge en internetforbindelse til at udføre dit arbejde.

 Virtual Server

Til dig som skal bruge en eller flere Servere til dine applikationer eller databaser. Alle vores servere leveres med lynhurtigt Storage og kan skaleres præcis efter dine behov.

Virtual Datacenter

Virtual Datacenter er for dig som ønsker at drifte og drive alle dine servere og applikationer selv, men ikke ønsker at stå for det fysiske vedligehold og udskiftning af hardware.

Hvad er fordelen ved outsourced Hosting?

 

 Investering, afskrivning, strøm og køleanlæg, er alt sammen omkostninger ved at hoste din egen infrastruktur. Dette er endda foruden timer, afsat til vedligehold og drift af selvsamme fysiske rammer.

Ved at overlade hosting til os, afholder vi alle disse omkostninger for dig, til fordel for en fast lav ydelse.

Virtualisering er vores strategi

Alle vores Servere er baseret på VMwares anderkendte virtualiseringsplatform og leveres præcis efter dine krav og specifikationer.

Undgå at betale for unødvendig kapacitet.

Med virtuelle Servere er du ikke bundet, af den fysiske hardware som udgør din Server. Det betyder, at vi kan opgradere CPU, RAM og Storage løbende, i takt med din virksomheds skiftende behov.

Fordelen er optimal udnyttelse af alle dine ressourcer, som vi tilpasser løbende og en sublim oppetid på 99,95%.

Lad os optimere udnyttelsen af dine systemer.

 

Ønsker du at høre mere?

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.