Heimdal Security

Få den næste generation af endpoint beskyttelse til alle dine klienter.
Læs mere

Endpoint beskyttelse

Vores endpoint beskyttelse varetager sikkerheden helt ude på din Mac eller PC. Med endpoint beskyttelse sørger for, at dine medarbejdere ikke lækker fortrolig data ubevist, eller inficerer dit netværk og systemer med ondsindede kode.

Proaktiv og reaktiv beskyttelse

Avanceret beskyttelse til din Windows og Mac, der arbejder både proaktivt og reaktivt i kampen mod de seneste trusler. Heimdal Security udmærker sig ved at analysere, detektere og blokere angreb inden de udretter egentligt skade, opdatere og vedligeholde eksisterende programmer for sårbarheder, samt udføre kontinuerlig scanning af mistænkelig kode eller programmer på dine endpoints.

Først i Norden

Med Norden som fokusområde, er Heimdal Security særligt opmærksom på trusler rettet mod det nordiske marked. Du kan derfor forvente en særlig indsats på målrettede phishing kampagner der ofte rammer danske brugere ude i virksomheden.

Bedre sikkerhed i 3 trin

N

Forebyggende beskyttelse der analyserer, detekterer og blokerer mistænkelig eller ondsindet trafik mod dine endpoints i transportlaget.

N

Automatisk patch management af de mest gængse programmer – Forhindrer ondsindede kode eller programmer i, at udnytte kendte sårbarheder i de mest benyttede programmer.

N

Aktiv antivirus der løbende scanner dit system og mapper for mistænkelige filer, og afvikler mistænkelig kode i lukket sandbox-miljø.

Priser fra 19,95 kr./md per enhed

ekskl. moms.

N

Bestem selv

Vælg nøjagtig hvilke sikkerhedslag du ønsker at beskytte. Vi tilpasser vores endpoint beskyttelse efter dine behov.

N

Alt i en løsning

Beskyttelse af alle dine angrebsvinkler fra et enkelt program. Spar penge konsolidér dine værktøjer i en enkelt løsning.

N

Hurtig implementering

Det er hurtigt og nemt at komme igang. Vi udruller programmer til alle dine klienter, så du kan fokusere på andre ting.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.