Den komplette arbejdsplads

En cloudbaseret løsning som virker direkte fra din PC, tablet eller telefon, så du altid har alle dine filer og programmer lige ved hånden.
Læs mere

Fremtidens arbejdsplads ligger i skyen

Vi samler alle dine applikationer, data og sikkerhed i skyen, så du kan arbejde fra enhver lokation, fra din foretrukne enheder.

Få en løsning skræddersyet til dine behov baseret på Office- eller Microsoft 365.

Fremtidens arbejdsplads skal være sikker, fleksibel og let tilgængelig fra enhver lokation, så alle dine medarbejdere kan arbejde effektivt, uanset hvor de befinder sig.

For at imødekomme alle disse krav, skal vi bruge løsninger der gør administrativt tunge opgaver lettere. I IT-verdenen kan du opnå en del af disse fordele ved at skrotte dine Exchange-, Til- og Terminalserver, til fordel for en mindre omkostningstung løsning i skyen.

Med Den komplette arbejdsplads forsøger vi at gøre det simpelt for dig, ved at benytte Microsofts anderkendte Microsoft 365, til at skabe en sikker, fleksibel og let tilgængelig platform for alle dine medarbejdere.

Med din mails, filer og dokumenter i skyen, sparer du tid og penge på drift af eksempelvis egen Exchange-, Fil- og Terminalserver til fordel for en fast lav ydelse hver måned.

Office 365

Office 365 egner sig specielt til dig som ønsker at samle dine Office-programmer, mail, kalender og filer i skyen.

Med et enkelt login har du adgang til alle dine programmer, mails og dokumenter, som du kan tilgå fra alle dine enheder, uanset hvor du befinder dig.

N

Altid den seneste version af Office-pakken

N

5 licenser til Office-pakken per bruger

N

50 GB til mails, kalender og kontakter per bruger

N

1 TB lagringsplads i skyen per bruger

N

1 TB backup af alle dine data i Office 365

N

Fri adgang til vores helpdesk

N

Et enkelt login til dine programmer

Den komplette arbejdsplads

Den komplette arbejdsplads er løsningen til dig, som ønsker at varetage alt din IT fra et enkelt dashboard i skyen og måske integrere med eksisterende systemer eller eget Active Directory.

Den komplette arbejdsplads bygger på Microsoft 365 og giver dig adgang til Office 365, Microsoft Intune og Microsoft Mobility + Security. Med disse værktøjer bygger vi en fuldendt produktionsplatform der omfatter alle dine enheder og systemer.

N

Altid den seneste version af Office-pakken

N

5 licenser til Office-pakken per bruger

N

50 GB til mails, kalender og kontakter per bruger

N

1 TB lagringsplads i skyen per bruger

N

1 TB backup af alle dine data i Office 365

N

Fri adgang til vores helpdesk

N

Et enkelt login til dine programmer

N

Administration af alle dine enheder

N

Avanceret beskyttelse af din computer

N

Azure Active Directory til administration af dine brugere

N

Automatisk opsætning og onboarding af brugere

Ønsker du at høre mere?

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.