Backup & Recovery

Undgå ubehagelige overraskelser og lad Hostingkompagniet tage backup af alle dine forretningskritiske filer og dokumenter.
Læs mere

Hvorfor vælge Remote Backup?

Remote Backup-as-a-Service giver dig færre bekymringer og mindre at se til. Når du vælger Remote Backup fra Hostingkompagniet, varetager vi backup af alle de data du ønsker.

 

Ingen bekymringer

Med Remote Backup skal du ikke selv bekymre dig om backup. Vi kører et eller flere daglige backupjobs af dine filer og dokumenter, som vi gemmer i vores datacenter i Danmark. Du kan tilgå de seneste versioner af dine dokumenter eller filer 14 dage tilbage.

Backup er din sidste livline

Ondsindede programmer der finder vej til din computer via e-mail eller hjemmesider kan være en bekostelig affære. Med daglig backup af alle dine vigtigste filer & dokumenter, kan vi hurtigt genskabe krypterede filer og dokumenter der ellers var gået tabt.

Remote Backup

N

Beskyt dine vigtigste filer

N

Vælg selv hvor længe de skal gemmes

N

Backup af komplette systemer

N

Snapshots af enkelte eller udvalgte VMs

N

Restore filer eller systemer til test

Priser fra 0,65 kr./GB

Ekskl. moms.

N

Gendan filer når som helst

Uanset om du har brug for en tidligere version af en fil, dokument eller database, kan vi hurtigt gendanne den ønskede version.

N

Daglig backup

Som standard foretager vi mindst en daglig backup af dine data og mere til, hvis dette ønskes.

N

Vi hjælper dig altid

Vi hjælper dig med opsætning af backup efter ønske og overvåger din backup dagligt.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tale sammen

 

kontakt os på:

Tlf: 8888 7000 tast 2

Udvalgte produkter

Sikkerhed

Virus- & Spamfiltrering

De fleste forsøg på hacking og phishing eksekveres via e-mail. Hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed, mod ondsindede angreb direkte i indbakken.

Desktop

Office 365 

Samle alle dine programmer, dokumenter og filer under en enkelt licens. Med Office 365 har du altid adgang til den seneste Office-pakke på alle dine enheder.

Sikkerhed

Firewall

Skab sikre forbindelser mellem dine lokationer og hold dine data beskyttede mod ondsindede angreb. Med en managed firewall sørger vi for sikkerheden på dit netværk.

Hosting

Virtual Server

En hosted virtuel server der opereres fra vores private VMware cloud. Det betyder du får en sublim oppetid på 99,95% og mulighed for at skalére på størrelsen i takt med behovet.

Sikkerhed

Backup & Recovery

Kan du genskabe kritisk data når du har brug for det? Med remote backup og recovery kan vi hurtigt genskabe data, der ellers ville være gået tabt.

Netværk

DNS & Routing

Med DNS hos os kan vi route din trafik på den mest hensigtsmæssige måde, eller dele den op med load-balancere, så er du sikret de bedste svar-tider på dine systemer.

Lad os understøtte din forretning

 

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde en passende løsning til din virksomheds behov?

Kontakt os

 

Telefon: 8888 7000 tast 2

Eller skriv en e-mail på [email protected]

ISO 27001

Copyright © 2019 A/S Hostingkompagniet. Alle rettigheder er forbeholdt.